Sagaplant søker ny daglig leder

Søknadsfrist: 20. desember 2017.

Vi søker etter en målrettet og resultatorientert person som kan lede og videreutvikle virksomheten i tråd med samfunnsoppdraget, da vår nåværende daglige leder går inn i pensjonistenes rekker. Du vil ha totalansvaret for virksomheten. Dette omfatter hovedansvar for økonomi, strategisk arbeid, planlegging og utadrettet virksomhet mot kunder og andre samarbeidspartnere. Sammen med deg vil du ha med deg ei ledergruppe bestående av en anleggsleder og leder for laboratoriet.

Vi søker en person med:

- God forståelse av lederrollen.

- God økonomiforståelse.

- Gode kommunikasjonsegenskaper.

- Evne til å skape fremdrift og utvikling i organisasjonen.

- Evne til å bygge gode relasjoner mot kunder, myndigheter og samarbeidspartnere innen landbruket.

- Forståelse for landbrukspolitikk, organisering i landbruket og verdiskapningen i næringen vil være en fordel.

- Gode norsk- og engelskkunnskaper.

Vi tilbyr en utfordrende stilling i et spennende og unikt nasjonalt miljø, med engasjerte medarbeidere og trivelig arbeidsmiljø. Lønn etter avtale. Gode pensjons- og forsikringsordninger.

Samfunnsoppdraget til Sagaplant er å levere friske, sortsekte og klimatilpassede hagebruksvekster til det norske markedet. Sagaplant AS er derfor en viktig bidragsyter til at norske produsenter i grøntsektoren gis mulighet til å produsere gode avlinger med god kvalitet. Sagaplant AS har en stabil og engasjert arbeidsstokk på ca. 20 medarbeidere. Vi holder til på Akkerhaugen i Telemark og eies av Gartnerhallen SA, Graminor AS, NORGRO AS, E-plant Norge BA og NIBIO.

For ytterligere informasjon ta kontakt med styreleder Kjetil Lerfall på telefon 976 87 508. Søknad med CV sendes snarest til styreleder Kjetil Lerfall pr. e-post: klerfall@gmail.com

Tiltredelse: 1. mai 2018, eller så snart som mulig.